More fyah?! We nuh nyah! Strictly digital fi bwoy un fi gal. Garabedian Sounds consists of three guys with one love for 8 bit digital reggae from 1985 and forward. Contact and bookings: +46707173039

måndag 13 augusti 2012

Garabedian Sounds Radio Programme återuppstår!


I helgen gick första lasset med utrustning från gamla radiostudion vid KTH till den nya ute i Midsommarkransen. YES MASSIVE! Det blir mer radio! Garabedian Sounds Radio Programme kommer att återuppstå och vad jag har förstått så kommer även New Romantic att återfå sitt program.

THS Radio är fortfarande död. Det blir alltså en helt ny kanal men på samma frekvens som tidigare. Eftersom både vi och New Romantic kommer börja köra igen så lutar det åt att det blir reggae i etern varje helg framöver!

Vi kommer fortsätta i samma anda som tidigare med huvudfokus på digital och 80-talet med lämpliga avstickare både bakåt och framåt i tiden. Vi kommer även fortsätta att bjuda in gäster från reggaesverige och självklart fortsätta med vårt snicksnack.

Det är ett par veckor kvar till ny-premiären men det lutar åt att vi även fortsättningsvis kommer köra på lördagkväll med förhoppning om lite längre sändningstid.

Håll ögonen här på bloggen eller vår facebooksida för mer info! KEEP YUH SELF INFORMED!!

//Tuff

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar