More fyah?! We nuh nyah! Strictly digital fi bwoy un fi gal. Garabedian Sounds consists of three guys with one love for 8 bit digital reggae from 1985 and forward. Contact and bookings: +46707173039

måndag 6 februari 2012

Garabedian Sounds alongside New Romantic HiFi @ Lokanta 2012-03-03


****EDIT****
Pga diverse strul med polisen har vi bytt ställe! Nya stället är JP Bar och Kök, Uddvägen 7 i Sickla. Ta tvärbanan till Sickla Udde, gå av och följ basen så kommer du rätt! Ingen föranmälan krävs längre. I övrigt är det samma grymma vibes som står på schemat!

Yes massive!! Lördagen den 3/3 2012 så ställer Garabedian Sounds och New Romantic HiFi till med dans i äkta untiy style! 

Det blir det bästa från sena 70-talet, hela 80-talet, en bit in på 90-talet och en och annan modern rykare! Allt kommer spelas på New Romantics fulla soundsystem = tokbra ljud och helt mahoosive med bas!

Det kommer finnas dricka till förmånligt pris och inträdet är billigare än en meny på Mc Donalds och bara snäppet dyrare än en stor stark på ditt lokala hak och för det blir det två sounds på lådor, special guests och bra vibes! Nuff said!

Föranmälan krävs då det är slutet sällskap. Klicka in på facebook för anmälan eller maila och anmäl dig. 

Aijts reggae lovers of all ages, sizes and colours! Don´t miss out!

//Tuff


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar