More fyah?! We nuh nyah! Strictly digital fi bwoy un fi gal. Garabedian Sounds consists of three guys with one love for 8 bit digital reggae from 1985 and forward. Contact and bookings: +46707173039

fredag 16 juli 2010

Garabedian Sounds @ Pluto 24/7

Flash it!

Vi vänder plattor på Pluto lördagen den 24/7. Blir en galen blandning av reggae, dubstep, dnb och allt annat med stadigt beat och mycket bas!

18 år i dörren. 80 pix i inträde. Kl 23-06! Kanonpriser i baren. CASH ONLY. Föranmälan krävs! Skicka ett mail till rentaparty2010@gmail.com

__________________________________________________________

RENT A PARTY

Den tropiska värmen har tagit över stan. För många är semestern här, för andra innebär det svettiga dagar instängda på ett kvavt arbete. För oss som är arbetslöa hjälper värmens och sommarens festande en att lite lättare ta sig igenom dagen... Men oavset vad som sker, vad man gör på dagarna så är det långa härliga nätterna här - bekymmerslösa, ljusa, fulla och festliga. Stan livas upp av klubbar, barhäng, parkhäng, utomhusfester och skälvklart det som vi anser är bland det bästa, dansfyllda kvällar på Pluto där man får vara sig själv, där man kan ha en travlig kväll utan innerstandesn priser, där alla helt enkelt är välkomna. För att inte tala om att kvälllsbadet ligger runt hörnet....

Pon stage!

Cicci Moon - En lelgend på och för den svenska DNB scenen. Cicci Moon är dj´n, producenten och sångerskan som spelat med de flesta överallt. Denna kväll får vi för första gången äran att se henne på Pluto och tro oss när vi säger: hon kommer att leverera!

L-wiz - Sveriges dubstep pionjärer har inte spelat på PLuto på bra länge och låter sig meddela att de kommer med ett set som kommer få den lilla lokalen att explodera!

Garabedian Sounds - Upplands Väsby/Söders svar på Saxxon Soundsystem har ebayat, letat och rest efter de mest åtråvärda 7" av den fetaste digital raggan som finns.

Kalawanji - Från My Little Stereo lovar att överraska. Vi vet faktiskt inte riktigt vad vi ska säga om karln utaom att han kommer leverera allt mellan himmel och jord. Försök fråga honom så drar han bara på smilbanden och säger det magiska ordet "dans".

Limbz - Känner vi alla till.. Även om vi älskar hiphop är vi glada för för den dagen då Limbz valde att ställe undan sina geto boys och spice1 skivor för att fylla sina hyllor med den mes basfyllda smutsiga DNB som spelats på svenska klubbar. Vi hoppas dock att han droppar Master P´s fantastiska låt "Weed and money".

Systematic - Vi känner honom alla, hundratals fester bakom sig. Tillsammans med sin bror har de jobbat hårt för att spprida DNB och dubstep över landet. Till sin egen klubb denna kväll kommer han med skivväskorna fyllda av electro, garage, UK funky och självklart hans stora kärlek i livet - trummorna och basen!

KlubbKlassKrig - Tidigare spelat på diverse svartklubbar (cyklopen lever!) kommer att lämna eurotechnon hemma denna kväll men utlovar att inleda sommarnatten med hiphop, soul och en o annan arabisk klassiker och någon obskyr persisk punklåt. Självklart kommer Leila K följa med i skivväskan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar